روز هشتم ربیع الاول سال 260 هجری، روز دردآلودی برای شهر سامرا بود؛ زیرا خبر شهادت امام عسکری(ع) در عنفوان جوانی همه جا را فرا گرفت. بازارها تعطیل شد و تودههای محرومی که محبت خود را نسبت به امام، از ترس سرکوب نظام، نهان میداشتند، امروز عنان عواطف خروشان خویش را از کف دادند و شتابان و گریان به سوی خانه امام حرکت کردند.
«خدیجهى کبرى (علیها الصلاة والسلام) در آغاز اسلام ایمان آورد؛ بزرگترین حرکت را بهعنوان یک بانوى کامله و عاقله و بزرگوار انجام داد، اولمؤمن به اسلام او بود، بعد هم همه ثروت خود را در راه دعوت اسلام و ترویج اسلام خرج کرد و تأثیر این کار را کسانى مىدانند که در مبارزات و دوران اختناق نقش کمکهاى مالى را به مبارزین تجربه کردند که اگر کمکهاى خدیجه (علیها السلام) نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفه عمدهاى به وجود مىآمد.
زمان جنگ وقتی جوانها میخواستندبه جبهه بروند یا در شبهای حمله اسم حسین(ع) ذکر لب همه بود و بعد از روضهخوانی و سینهزنی راه میافتادند. اگر نبود اسم امام حسین(ع) که خون این جوانها را به جوش بیاورد ما امروز در جنگ بازنده درجه یک بودیم، چیزی نداشتیم. زمان شاه آفتابه میساختند الان داریم به برکت انقلاب اسلامی موشک میسازیم و باید بدانیم خود این انقلاب از برکت امام حسین(ع) است.
ویژه برنامه عصر شعر رضوی با عنوان «ملکوت هشتم» به مناسبت دهه کرامت و میلاد امام رضا(ع) با حضور مرتضی امیری اسفندقه و با نوای حاج غلامرضا سازگار در رشت برگزار می گردد.
«سلام علیکم. از دفتر رهبری تماس میگیرم اسم شما برای مراسم عمامهگذاری...» حالتی از شادی با مزه قویای از شک را ناخودآگاه در دلم حس میکنم.در صدم ثانیه با خودم تحلیل میکنم که آیا واقعا من در حد و اندازه این لباس هستم یا نه.
مستند «شیخ رضا سراج» با محوریت روایت زندگی این مداح و وعاظ اهل بیت به تولید میرسد.
پنجمین همایش هیأتهای محوری و برگزیده کشور، بیست و ششم و بیست و هفتم شهریور ماه در قم برگزار خواهد شد.
حاج غلامرضا سازگار درباره نگرانی رهبر انقلاب در حوزه شعر می گوید: دغدغه آقا همیشه این است که شاعر باید هم زبان خدا باشد، هم زبان جامعه باشد، هم زبان اهل بیت باشد و هم مردم را به سمت سعادتها سوق دهد.