مستند «آن روز» روایتی از حضور حاج قاسم سلیمانی در پشت صحنه فیلم سینمایی "۲۳ نفر" است.
اکران فیلم سینمایی «۲۳ نفر» به کارگردانی «مهدی جعفری» از فردا در شهرهای فاقد سینما آغاز میشود.
حالا اما در هفته آخر اكران، فروش تنها فیلمی كه حاج قاسم برای ساخته شدناش تلاش كرد و وسط كلی مشغله، سر صحنهاش حاضر شد، رسیده به كمی بیش از یك میلیارد! درحالیكه مطرب، وسط تمام این روزهای غمبار، ٣٥ میلیارد را رد كرده!
فیلم سینمایی «23 نفر» ویژه فعالان فرهنگی جهت حمایت از تولیدات ارزشی در سینما 22 بهمن گرگان اکران شد.
کارگردان فیلم «۲۳ نفر» تاکید کرد: بسیجیهای آن دوره محصول مستقیم نسل و تفکر انقلاب بودند؛ این نسل را فرماندهانی مانند حاج قاسم پرورش داده بودند، اهمیت ۲۳ نفر این بود که بدون حضور فرمانده بهترین تصمیم را گرفتند و اینها نمایندههای نسل آن روزها هستند.
برنامه نمایش و نقد فیلم «۲۳ نفر» شامگاه یکشنبه در سالن جلسات غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.
بیهیچ تعصب و اغراقی باید گفت در جنگ 8 ساله، قوای ایرانی با قوای نظامی یک کشور مواجه نبودهاند و تعدد اسرای عراقی از کشورهای گوناگون، تنها نمایشگر بخشی از این تهاجم بینالمللی است.
فیلم سینمایی «۲۳ نفر»، تازهترین محصول سازمان هنری رسانهای اوج به کارگردانی مهدی جعفری و تهیهکنندگی مجتبی فرآورده در حال حاضر در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است.
توضیح یک خطی بازیگران نوجوان درباره این فیلم در برنامه سلام صبح بخیر.
جعفری معتقد است فیلم «۲۳نفر» از آن فیلمهایی است که با مستندات میتواند به خیلی از مخاطبهای بینالمللی، حقانیت تاریخی ما را در یک دورهای اثبات کند.
عباسعلی کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان به همراه هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان با حضور در سینما آزادی، به تماشای فیلم سینمایی "۲۳ نفر" نشستند.
کارگردان فیلم «۲۳ نفر» ژانر این اثر سینمایی را ترکیبی از سینمای دفاع مقدس و کودک و نوجوان دانست و گفت: لحظات طنز فیلم برگرفته از خاطرات واقعی است.
مهدی جعفری: دوران هشتساله دفاعمقدس یکی از پرافتخارترین مقاطع تاریخ ملت ایران بوده و خواهد بود. گنجی ماندگار که سرمایه بیبدیلی برای همه نسلهاست و نه فقط ما.
سال ۱۳۶۹ سالی پرتلاطمی برای مردم ایران بود، در گرماگرم تابستان، بالاخره جمهوری اسلامی ایران با سربلندی توانست رزمندگانی را که مجاهدانه از دین و شرف و خاک کشور دفاع کرده بودند و در دست دشمن اسیر شده بودند، به وطن بازگرداند.
کارگردان فیلم ۲۳ نفر گفت: من هشت سال دنبال ساخت این فیلم بودم. ابراهیم حاتمیکیا در مرحله نگارش فیلمنامه مشاور بنده بود و در بخش تولید نیز به ما سر میزد و کمک بزرگی به پروژه بود.
کتابی که فیلم شد نامش "بیست و سه نفر" است؛ تصویر فوقالعاده کلوزآپ از اسارت را به تصویر میکشد اما در اجرا نتوانسته با استفاده از خشونت متداول سینما، ضرب موضوع را باقی بگذارد.
مجتبی فرآورده تهیهکننده فیلم «۲۳ نفر» درمورد وجوهات ملی و دینی این فیلم گفت: نمیتوان بین بخش دینی و ملی کار تفکیلی قائل شد.
علی دارابی پس از تماشای فیلم«۲۳نفر» نظر خود را درباره این فیلم بیان کرد.