
سرویس دریچه: سیدمحمد حسینی وزیر اسبق ارشاد در گفتگو با «حلقه وصل»، ضمن اشاره به اینکه برای کار فرهنگی و هنری نیازمند نیروهای معتقد، مصمم، خوشفکر و پرتحرک هستیم، اظهار داشت: دشمن میخواهد در نیروهای انقلابی و مومن تزلزل و تردید ایجاد کند تا جدیت لازم را نداشته باشند. دائم مطرح میشود که در کشور اختلاس، سوءاستفاده مالی و ایرادات دیگر وجود دارد که بخشی هم معالأسف واقعیت دارد ولی هدف آنها از بزرگنمایی و سیاهنمایی، ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی و ناتوانی اسلام برای حل مشکلات مردم و دلسرد و منفعل کردن جوانان است.
حسینی با یادآوری این نکته که رهبر انقلاب فرمودند که ما جوانانی داریم که از جهت معرفت و شناخت حتی از جوانان اول انقلاب هم بهتر هستند، گفت: اول انقلاب بعضی نیروها تحت تاثیر عواطف و احساسات بودند و بینش عمیقی نداشتند و بعد دچار استحاله شدند. امثال اکبر گنجیها خیلی تند و افراطی بودند بنده سال ۵۸ دانشگاه کرمان بودم. همین آقایان کارگزارانی مثل مرعشی و جهانگیری آنجا بودند و گرداننده جامعه اسلامی دانشگاه بودند، آنقدر تند بودند که ما گاهی اوقات میگفتیم آقاجان! یواشترا هر کس از تودهایهاو چپیهاتا بچه مسلمانها با آنها مخالفت میکرد، برخورد چماقی و حذفی میکردند. گاهی اوقات با سیم و کابل به جان افراد میافتادند که مثلا خیلی داغ و دوآتشه طرفدار انقلاب هستند ولی بعد دیدیم که تغییر کردند و اصلا نگاهشان په بحث ولایت فقیه و روحانیت عوض شد. مثلا آقای مرعشی به عنوان سخنگوی حزب کارگزاران با صراحت میگوید که من لیبرال هستم.
وی ادامه داد: عباس آخوندی در جهادسازندگی و از نیروهای انقلاب بود ولی به تدریج به ویژه بعد از تحصیل در انگلیس و غرق شدن در زندگی مرفه، باعث شد که نگرش و رویکردش عوض شود، خلاصه جمعی از اصلاحطلبان و کارگزاران اول انقلاب دچار افراط بودند و از این طریق به انقلاب آسیب زدند و از دهه ۷۰ در ورطه تفريط غلطیدند و کشته و مرده غرب شدند و حالا لطمات سنگینتری به کشور و منافع ملی میزنند.
وزیر اسبق ارشاد انحرافات برخی از مسئولان را مایه پندآموزی خواند و اضافه کرد: این قضایا هرچند که موجب تأسف است پیش از آن باید برای نسل امروز مایه عبرت و پندآموزی باشد تا به دور از اعوجاج و التقاط و انحراف در مسیر روشن و در صراط مستقیم الهی ثابتقدم گام بردارند و دچار تزلزل نشوند.
وی در توصیهای خطاب به جوانان اظهار داشت: در وهله اول باید بخش عمدهای از وقت جوانان برای خودسازی باشد. آدمهای محکمی باشند. اول انقلاب که دانشجو بودیم همشهری و دوستی داشتیم که طرفدار جنبش مسلمان مبارز بود. نشریهای به نام امت داشتند و دائم القای شبهه میکردند. برای پاسخگویی به آنها هر هفته بلافاصله مطالب آن نشریه را میخواندم و پاسخها را آماده میکردم که جواب منطقی داشته باشم. حالا شرایط خیلی فرق کرده و سوالات و شبهات اعتقادی، تاریخی سیاسی و اقتصادی به مراتب بیشتر شده که مطالعه و تحقیق مداوم را میطلبد.
حسینی در پایان گفت: جوانان عزیز انقلاب اگر اشراف و احاطه کافی به مباحث نداشته باشند نمیتوانند دیگران را همراه و همفکر خود سازند و به بسا خودشان هم در میانه راه دچار تردید و تزلزل شوند. براین اساس کار فکری و فرهنگی را جهاد کبیر بدانند و بدون وقفه مجاهدت کند.