به گزارش حلقه وصل، روز جمعه گذشته موسسه شهید کاظمی حال و هوای دیگری داشت و عطر یاد شهید احمد کاظمی و نهمین سالگرد عروجش بر جان مهمانان نشست.
جمعه گذشته، مسئولین هیات فاطمیون این موسسه میزبان کسانی بودند که آمده بودند با ذکر خاطرات شهید احمد کاظمی چگونه انسان زیستن را به ما یادآوری کنند.
این مراسم که با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و سپس، فیلم کوتاهی از شخصیت سردار کاظمی پخش گردید؛ این فیلم که با همکاری گروه هنری موسسه تولید گردیده بود؛ کودکی تا لحظه ی شهادت شهید حاج احمد کاظمی را به صحنه کشید.
در ادامه تئاترگفتاری توسط چند نفر از خادمین الشهداء در دو پرده به اجرا درآمد؛ نمایشنامه این تئاتر برگرفته از قسمت های کتاب خط تماس(رمانی از زندگی شهید کاظمی -نوشته محمدرضا بایرامی) بود.
بعد از پخش فیلم آقایان رحمتیها (همرزم شهید)، داوری(همرزم شهید)، عزیزاللهی(نیروی لشکری)، نجفیان(نیروی لشکری)، رشیدزاده(همرزم شهید) به روایت گری خاطرات شخصی و بعضا مشترک خود با شهید کاظمی پرداختند. این خاطرات گاهی طنز آمیز بود و لبخند بر لبان مخاطبان می نشاند و گاهی متاثر بود و اشک را بر گونه هایشان می نشاند. وجه مشترک تمامی این دوستان یک نکته بیشتر نبود؛ و آن جاماندن از فرمانده شهیدشان، و غبطه به حال دوستان و رفیق هایشان که شهید شده بودند.
در پایان برنامه از برگزار کنندگان طرح هزار نمایشگاه کتاب(در مدارس و دانشگاه های سطح شهر) تجلیل و قدر دانی به عمل آمد.
لازم به ذکر است سرلشکر پاسدار شهید حاج احمد کاظمی و ده نفر یارانش از جمله سرداران شاهمرادی(حنیف)، حمید سلیمانی و مهدی و غلامرضا یزدانی در ۱۹ دیماه ۱۳۸۴ بر اثر سقوط یک فروند هواپیمایی نظامی(جت فالکون) به دیدار حق شتافتند.
سردار سرلشکر پاسدار شهيد احمد کاظمي در سال ۱۳۳۷ در نجف آباد اصفهان ديده به جهان گشود و در دوران انقلاب اسلامي دوشادوش ملت به مبارزه عليه رژيم ستم شاهي پرداخت.
فرماندهي لشکر ۸ نجف، لشکر ۱۴ امام حسين(ع)، قرارگاه حمزه سيدالشهدا(ع)، قرارگاه رمضان، نيروي هوايي و نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله مسئولیتهای این شهید گرانقدر به شمار می رود.