به گزارش حلقه وصل، محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی و فعال رسانهای در کانال شخصی خود در تلگرام نوشت:
آقای علی لاریجانی بعد از چند دوره نمایندگی و ریاست مجلس، حق دارد تصمیم بگیرد که برای دوره بعد ثبت نام نکند. اما او خرداد ماه 1399، نمایندگی و ریاست مجلس را تحویل می دهد و تا آن زمان باید پاسخگوی نتایج ائتلاف با دو طیف مدعی اعتدال و اصلاحات باشد.
این ائتلاف، خسارت های پایان ناپذیر برجام را به همراه "تورم بالای 43 درصد (قبل از ماجرای سهمیه بندی بنزین)، تشدید رکود و تعطیلی تولید، حراج 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی، سه برابر شدن قیمت مسکن ظرف شش سال، افزایش ضریب جینی (فاصله طبقات برخوردار و فقیر) و کاهش قدرت خرید"، بر سر سفره مردم گذاشت.
اصلاح طلبانی مانند مرعشی و کرباسچی که زمانی، از سربازگیری از امثال لاریجانی در برجام می گفتند و وعده حمایت از او در انتخابات 1400 را می دادند، اخیرا به صراحت گفته اند روی اسب بازنده شرط بندی نمی کنند! (بماند که این افراطیون، خود از همه بی اعتبارتر هستند و باید فکری به حال خود بکنند)
در هر حال، فارغ از این که آقای لاریجانی نامزد انتخابات مجلس یازدهم می شود یا نه، وظیفه پرسشگری و مطالبه گری از دولتمردان در قبال سوء تدبیر های بی سابقه شان را بر عهده دارد و نمی تواند از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کند.
به یاد داریم که هم ایشان و طیف متبوعش در مجلس، در ماه های پایانی دولت دهم چگونه با احمدی نژاد و برخی وزرایش درگیر بودند و بساط چالش های گلادیاتوری به راه بود.
آن روز البته با همه کم کاری ها و کج رفتاری های برخی دولتمردان، سوء مدیریت به شدت امروز نبود. اما گویا طیف لاریجانی بنا ندارند کمترین مطالبه و مواخذه ای نسبت دولت روحانی که موتلف آن هستند، داشته باشند. نه به آن رویکرد خصمانه طرفین و نه به این لاپوشانی و مجامله!
کاش آقای لاریجانی در این ماه های باقی مانده، قضای بخشی از مسئولیت بر زمین مانده را در زمینه نظارت و حساب کشی از دولتمردان به جا آورد یا دست کم، واقعیت های سوء مدیریت دولت را با مردم به عنوان یک عبرت مهم بازگو کند؛ البته این کار، شجاعت و حرّیت بالایی می خواهد.