این دو شهید والامقام ۲۰ ساله، در سال ۶۲ در عملیات خیبر و در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به شهادت رسیدهاند.
سردار باقرزاده را همه با موضوعات مربوط به «شهدا و دفاع مقدس» می شناسند. سردار تمام عمر خدمت در لباس پاسداری از انقلاب را خادم شهدا و ایثارگران بوده است. ایشان در طول 8 سال دفاع مقدس به عنوان مسئول تعاون کل سپاه امور مربوط به شهدا و عوارض ناشی از جنگ را پیگیری می کرده و پس از دفاع مقدس نیز در مسئولیت مدیریت ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده کمیته جستجوی مفقودین (تفحص) به ایثارگران و خانواده های مفقودین خدمت می نموده است.
سردار باقرزاده در این مراسم که در سالن شهید چمران دانشگاه ارومیه ترتیب یافته بود با اشاره به گمنامی و گمنام بودن در سیره، روش و منش اسلامی گفت: گمنامی از فضیلت والا و خاصی برخوردار بوده و روایات بسیاری درباره انسانهایی که خود را به چنین خصلتی ملزم دانسته اند، آمده است. بزرگان دینی نیز در سیر و سلوک و شیوه عملی خود، گمنامی را شعبه ای از خلوص در عمل و نیت می پنداشتند و همواره برای تقرب به خداوند متعال از این اصل اساسی بهره می جستند.
وی همچنین به فضیلت والای حضور در مراسم تشییع و تدفین اشاره کرد و گفت: نخستین پاداشى که بعد از مرگ مؤمن به او داده مى شود, این است که همه تشییع کنندگان پیکرش آمرزیده مى شوند.
در این مراسم از خانواده های شهدای دانشجو تجلیل به عمل آمد و بعد از مراسم، پیکر مطهر این دو شهید گمنام تا مقابل مسجد دانشگاه تشییع و پس از اقامه نماز به امامت آیت الله قریشی نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، به خاک سپرده شدند.