
به گزارش حلقه وصل، ایکنا به نقل از پایگاه خبری «Pakistan Herald» نوشت، این اقدام با هدف مقابله با فساد و انحراف و ترویج صلح و هماهنگی در جامعه از سوی هیأت تألیف کتابهای درسی صورت گرفت.
هیأت تألیف کتابهای درسی با مشورت سازمان ملی مقابله با فساد پاکستان و سازمان مدیریت برنامههای درسی آموزش معلمان اقدام به انتخاب و گنجاندن این مفاد آموزشی در کتب درسی کرد.
این آیات با هدف تقبیح فرقهگرایی و مقابله با خشونتطلبی و گسترش صلح در کتابهای کلاسهای اول تا دوازدهم گنجانده شده است.
این کتابها که بیش از 100 پیام حکمتآموز از قرآن کریم، حدیث و گفتار خردمندان را در بر می گیرند، اکنون به چاپ رسیدهاند و از سال تحصیلی آینده در میان دانشآموزان توزیع خواهند شد.
آیه 10 سوره مبارکه حجرات که میفرماید: «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَیْنَ أَخَوَیْکُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ * مؤمنان برادر یکدیگرند، بنابراین میان دو برادر خود صلح برقرار سازید، و تقوای الهی پیشه کنید تا مشمول رحمت او شوید» از جمله این آیات منتخب است.
همچنین آیه 172 سوره بقره که میفرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُلُواْ مِن طَیِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاکُمْ وَاشْکُرُواْ لِلّهِ إِن کُنتُمْ إِیَّاهُ تَعْبُدُونَ * ای افراد با ایمان از نعمتهای پاکیزهای که به شما روزی دادهایم بخورید و شکر خدا را بجا آورید اگر او را پرستش میکنید» در این کتابها آورده شده است.
حدیثی از پیامبر (ص) مبنی بر آلودگی رشوه و گناهکار بودن دهنده و گیرنده آن نیز از جمله احادیث مطرح شده هستند.