به گزارش حلقه وصل، حامد حجتی شاعر و مستند ساز با حضور در "برنامه شابک" در خصوص شعر و مستندسازی گفت: بیشتر اشعاری که سرودم در حوزه آیینی و دفاع مقدس و اجتماعی بوده است. اصولا جذابیت شاعری و مستندسازی برایم در کشفی است که اتفاق می افتد. هم در شعر در پی کشف نکات و ظرایف بدیع شاعرانه هستم و هم در حوزه مستندسازی و در واقع من عاشق مستندهای شاعرانه هستم.
وی با اشاره به فرهنگ نذر کتاب عنوان کرد: روزی در جایی بودم و با صندوق صدقات کتاب آشنا شدم. صندوق صدقاتی که با پول آن برای افراد نیازمند کتاب خریداری می شد و چند جوان ایده آن را از بیانات حضرت آقا گرفته بودند که ایشان در صحبت های خود بیان می کنند که ما باید صدقه برای کتاب خواندن داشته باشیم.
وی ادامه داد: این جنس کارها در بین خیرین کشور کمتر اتفاق می افتد اما در واقع از واجبات است. فضای اجتماعی و فضای مجازی که در کشور حاکم شده است ما را از کتاب خواندن دور کرده و یکی از بهترین راه های مقابله با آن همین نذر کتاب است. به همان اندازه که در حوزه تولید و توزیع و نشر کتاب سرمایه گذاری و فعالیت می شود می بایست در حوزه ترویج نذر کتاب هم تلاشی جدی اتفاق بیافتد.
این شاعر در ارتباط با اشعار آیینی گفت: ما در شاخه هایی از شعر در نقطه اوج به سر می بریم و امید است که در آن دچار روزمرگی نشویم و در شاخه هایی از شعر هم نیاز به تلاش بیشتری داریم. مثلا ما امروز در حوزه شعر آیینی نسبت به تاریخچه شعری کشور در یک شکوفایی به سر می بریم اما این شکوفایی می بایست کمی هدایت شود تا اتفاقات بهتری رخ دهد.
حجتی با اشاره به آرزوی کتابی خود خاطرنشان کرد: دلم می خواهد یک خیریه کتاب داشته باشم و دوست دارم روزی چیزی بنویسم که بهترین های عالم آن را بخوانند.
معرفی و متن خوانی «کتاب آه» به قلم یاسین حجازی از دیگر بخش های برنامه شابک بود.