
سرویس معرفی _ مرتضی اسماعیل دوست: به تازگی کتاب «پهلوان سعید» را برای شهید سعید طوقانی منتشر کرده است؛ دنبالهای از خاطرهنگاریهایی برای مردان بزرگ دفاع مقدس از همرزم شهیدش، مصطفی کاظمزاده در کتاب «دیدم که جانم میرود» تا شهید حسان القیس در کتاب «عقل درخشان».
او حمید داود آبادی است؛ نامی آشنا برای فعالان و آگاهان ادبیات پایداری که آثار بسیاری در زمینه دفاع مقدس و وقایع فتنه 88 نوشته است. داود آبادی درباره دوست شهیدش می گوید: شهید مصطفی کاظمزاده چه آن دوران و چه در دوران بعد از شهادت برایم نقش برجسته ای در زندگی داشت و بسیاری از فهم و معرفت خود را از او گرفتم. کتاب «دیدم که جانم میرود» در سال 1391 توسط موسسه شهید احمد کاظمی منتشر شد که در چاپ جدید نام «شهید بعد از ظهر» گرفته است.
حمید داود آبادی همچنین سابقه نگارش درباره مردانی دارد که با دلی روح بخش به تفحص شهدا میپردازند. این نویسنده فعال در اینباره به «سراج 24» گفته است: در دورهای به همراه دوستان عزیزی توفیق تفحص پیدا کردم و در آن جا به فضای خاص و ویژهای رسیدم که برایم ارزشمند بود و سعی کردم آن برداشتها را در کتاب «تفحص» و بخش خاطرات آن را در کتاب «آسمان زیر خاک» منعکس کنم.
نویسنده کتاب «از معراج برگشتگان» درباره بخش خاطرهنگاری خود که همراه با زبانی شیرین و ساده برای مخاطب است، افزود: یکی از مواردی که موجب جذب مخاطب و همراهی او میشود، مساله همدلی با مخاطب است و از این رو در آثارم سعی کردم با مردم باشم و به زبان آن ها سخن بگویم و فکر میکنم این مهمترین مساله در علاقمندی مخاطبان به آثارم بوده است. برای همین در کتابهایی مانند «تبسمهای جبهه» سعی کردم به این نگاه برسم.
داودآبادی یک دوست مشترک در جذب مخاطب دارد که همه آثارش در سینما مورد توجه قرار گرفته است و او کسی نیست جز مسعود ده نمکی که از سالهای دور رفیق داود آبادی بوده و طبق گفته آقای نویسنده به مشورت با او در برخی آثار دست زده است. داودآبادی که سابقه بازی در نقش کوتاهی را در فیلم «قلادههای طلا» دارد، درباره ویژگیهای آثارش افزود: من براساس دیدههایم از جبهه اقدام به نوشتن خاطرات میکنم و این بخشی است که خودم در آن حضور داشتم و از این نظر، مستندنگاری وقایع مورد توجه مردم قرار گرفته است.