فاطمه فولاد، مسئول برگزاری این دوره با اعلام این خبر افزود: این دوره ی آموزشی ویژه خواهران بوده و شامل مباحث ولایت فقیه، زن در دنیای معاصر، حضور اجتماعی زنان، زن در رسانه ملی و فضای مجازی، تحلیل مسائل سیاسی روز و… با حضور اساتید فرهیخته ای چون خانم دکتر اسماعیلی ،خانم دکتررودگر،حجت الاسلام استاد، دکترسعد، محسن حسین دوست،علی موجودی برگزار شد.
علی موجودی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در کلاس رسانه و فضای مجازی این دوره در رابطه با لزوم ورود به فضای مجازی و رسانه مدرن را از منظر دو گروه را بررسی کردند.
وی گفت: عده ای معتقدند تغییر نظم سکولار حاکم بر فضای مجازی توسط نیروهای دینی و انقلابی ناممکن است. چرا که این رسانه مربوط به دنیای مدرن است و فرهنگ معنوی و دینی به دلیل نداشتن پیچیدگی لازم ،مکانیزم تغییر دهنده ای هم برای این کار ندارد. اما برخی دیگر اعتقادشان برناممکن بودن این امر نیست بلکه بر مشکل و سخت بودنش می باشد که راهکار آن عدم برخورد انفعالی با این قضیه و ساختار شکنی است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد با بیان راهکارهایی عملی برای یک جهاد سایبری در زمینه های تقویت نظری و تئوریک و تقویت روحی و شخصیتی اظهار داشت” دیدگاه اسلام را در زمینه هایی مثل آزادی، حقوق بشر، عشق و … بیان کنیم و همچنین انگیزه و آمادگی خود را در مورد لزوم جهاد سایبری در وجود خود تقویت کنیم تا بتوانیم انقلابی عمل کنیم.
استاد موجودی در ادامه مبحث خود از تحقیقات “مرکز مطالعات استراتژیک رسانه ای اتحادیه اروپا ” در مورد زندگی دوم (secuend life) ، آسیب های آن و معرفی آواتار و آواتاریسم سخن گفتند و اطلاع رسانی را تنها راه مقابله و واکسینه شدن در برابر آسیب های این نوع زندگی عنوان کردند.
وی تاکید بسیاری بر شناخت رفتار مهاجم و تولید محتوا داشت که البته این تولید محتوا باید حساب شده و تأثیر گذار باشد تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.
در جلسه اختتامیه این دوره، آقای محمد پورکیانی مسئول موسسه مهراب، اشاراتی به رسالت مهراب ، ضرورت کار فرهنگی در جامعه کنونی، لزوم یادگیری قواعد کار فرهنگی و بایسته های کار تشکیلاتی داشتند. و لزوم ورود به این عرصه را از سوی نیروهای انقلابی ضروری دانستند.