داستان های این مجموعه که با عنوان های بحران عروسکی، مجنون جزیره، همبازی، شابیل، هبوط درعالم اینترنت، مایل به عشق و ازدحام در کافیشاپ در این کتاب جمع شده اند؛ تلفیق هنرمندانهای از مضمون و تکنیک روایت داستانی است که به شکل زیبایی در دل متنهای داستانی این کتاب می توان سراغ از آن گرفت.
نورمحمدزاده در داستان های خود در این کتاب از تم داستانی هوشمندانه و زیبایی بهره برده است. داستانهایی که به نظر می رسد دارای ریشهای حقیقی بوده و نویسنده توانسته با هنرمندی تمام آنها را به عنوان محور روایت داستانی خود قرار داده و خواننده را با شوق کشف سر نهفته در درون آن تا انتها با خود همراه کند.
تم های داستانی نویسنده به ویژه در داستان هایی مانند مجنون جزیره، مایل به عشق و همبازی به خوبی شاهدی بر این ادعاست.
نورمحمدزاده همچنین در بسیاری از داستانهای این مجموعه زاویه روایت اول شخص را برای روایت داستانی خود مورد استفاده قرار داده و با بهرهگیری از آن و با قرار دادن خود در مقام راوی، دقیقترین تصویر را از حالات انسانی شخصیت های خود پیش چشم خوانندگان ترسیم می کند. در این میان وی با هنرمندی تمام در دو داستان از این مجموعه و به صورتی مستقل با تغییر زاویه دید به روایتی تازه از یک قصه نیز دست زده است که میتوان آن را به طبعآزمایی تکنیکی نویسنده نیز تعبیر کرد.
زبان روایت نورمحمدزاده در این مجموعه بسیار دلنشین و انسانی است. او با زیبایی هر چه تمامتر توانسته است تمامی ظرافت های حس انسانی را در قالب داستان های این مجموعه به تصویر بکشد و تمام بالا و پایینهای چهره انسان را در قالب فراز و فرودهای موقعیت داستانی این داستان ها در معرض دید مخاطب قرار دهد. از این منظر میتوان گفت که داستانهای کوتاه وی تنها طبعآزمایی تکنیکی در استفاده از چند زاویه دید برای بیان داستانی مفاهیمی ثابت نیست، بلکه می توان آنها را تلاش یک نویسنده برای بیان چند روایت متفاوت و ترسیم چند فضای متفاوت از انسانهایی دانست که در مواقعی خاص تصمیماتی بزرگ و خارج از درک عادی آدمی میگیرند؛ تصمیم هایی که نویسنده را در مقام راوی وا می دارد با استفاده از فضاهایی متفاوت آنها را بیان کند.
لازم به ذکر است علاقمندان به تهیه این کتاب، میتوانند در تبریز، به کتابفروشی آرمانشهر واقع در خیابان امام، روبروی خیابان تربیت مراجعه کنند.