
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، نخستین جلسه از سلسله نشستهای «تبیین گفتمان انقلاب اسلامی» شامگاه دوشنبه 25 دیماه به همت دفتر آموزش و پژوهشهای راهبردی صراط در سالن اجتماعات مرکز عصر ظهور اهواز برگزار شد.
در این نشست حوادث و جریانات اخیر کشور مورد نقد و بررسی قرار گرفت و برخی از فعالان فرهنگی و اجتماعی به بیان مطالبی پرداختند.
همچنین حجتالاسلاموالمسلمین موسوی در این جلسه سخنرانی و بیان داشت: از آنجا که در بینش توحیدی، تمام هستی و کائنات در خدمت بشر هستند، لذا اتفاقات خوب و بد میتوانند موجبات رشد و تعالی انسانها را فراهم کنند.
وی با اشاره به از هم گسیختگی دشمنان انقلاب اسلامی عنوان کرد: یکی از نقاط ضعف اغتشاشات ۹۶ این بود که جریان ضد نظام اسلامی، رهبر واحد نداشتند و صرفا از طریق شبکههای اجتماعی معاند راهبری میشدند. همین امر سبب اختلال و آشفتگی در جبههی آنان شده بود.
حجتالاسلام موسوی یکی دیگر از نقاط ضعف جریانات اخیر را رو شدن شعارهای ضد دینی دانست و افزود: جبههی ضد انقلاب ابتدا مثل برخی از مردم مطالبات اقتصادی داشتند لکن خیلی سریع شعارهای خود را به شعارهای ضد دین و مخالف اسلام تغییر دادند.
مدیر مرکز فرهنگی عصر ظهور به مقایسهی اغتشاشات سال ۸۸ و ۹۶ پرداخت و تاکید کرد: نمیتوان بهطور دقیق حوادث اخیر کشور را «فتنه» دانست؛ چراکه تشخیص حق از باطل به سادگی میسر بود. اما باید بدانیم که گسترهی سرزمینی حوادث اخیر نسبت به فتنههای قبلی بسیار گستردهتر بود و حتی به شهرهای کوچک نیز کشیده شد.
حجتالاسلام موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اساسیترین مسئهی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: یکی از برجستگیها انقلاب اسلامی "ویژگیهای گفتمانی" آن است. به همین دلیل دشمنان نیز "گفتمان انقلاب" را هدف گرفتهاند.
این استاد حوزه و دانشگاه نقش آموزش و پرورش در ترویج گفتمان انقلاب را بیبدیل دانست و گفت: متاسفانه بسیاری دانشآموزانی که دوازده سال در آموزش و پرورشِ ما تحصیل میکنند، حتی با سادهترین مفاهیم دینی هم آشنا نمیشوند. چنین دانشآموزی پس از دوازده سال حتی نمیتواند تعریف صحیحی از "ولایت فقیه" ارائه دهد.
وی ادامه داد: وقتی آموزش و پرورش نتواند دانشآموزان را با گفتمان انقلاب اسلامی تربیت کند، این دانشآموزان با کوچکترین شبههای به پیاده نظام دشمن تبدیل میشوند و به اموال این مملکت آسیب میرسانند.
حجتالاسلام موسوی با بیان اینکه «گفتمان انقلاب، باید گفتمان غالب باشد» یادآور شد: «تولید، تبیین و ترویج» گفتمان انقلاب اسلامی محور اصلی تمام فعالیتهای فرهنگی است.
وی افزود: امروز گفتمان اهلبیت (علیهمالسلام) در گفتمان انقلاب تبلور یافته است. هیئات مذهبی باید افق نگاه خود را بالا ببرند و با ترویج گفتمان اهلبیت و انقلاب اسلامی، آثاری ماندگار را در جامعه بوجود بیاورند.
سخنران این نشست، «اسلام ناب» را نقطهی محوری و دال مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی دانست و گفت: انقلابیگری، استکبارستیزی، ولایتمداری و... از مهمترین ارکان «اسلام ناب محمدی» هستند.
حجتالاسلام موسوی در پایان با تاکید لزوم بر حفظ جبههی انقلاب بر اساس اسلام ناب محمدی، گفت: مهمترین رقیب اسلام ناب، همان اسلام آمریکایی است که شاخصههای حقیقی اسلام را ندارد. اسلام آمریکایی ظلمستیز نیست و در مقابل باطل همواره سکوت میکند.