
مهدی کریمیان مسئول اجرایی ستاد مردمی مدافعان سلامت در چهارمحال و بختیاری به حلقه وصل گفت: از همان ابتدای شیوع این ویروس منحوس قرارگاه مدافعان سلامت در استان تشکیل شد و جلساتی با دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل گردید تا در خصوص نحوه و زمینه های کمک رسانی به کادر درمان تصمیماتی اتخاذ گردید.
وی بیان داشت: فعالیت ها در سه قالب تقسیم بندی شد یک بخش نظارت بر اصناف ، بخشی مربوط به آموزش عمومی مردم و سومین بخش هم حضور در بیمارستان های کرونایی جهت یاری رسانی به کادر درمان و بیماران. کار ادامه یافت تا تشکیل قرارگاه مردمی حاج قاسم سلیمانی که درنهایت ستاد مردمی مدافعان سلامت استان نیز با این قرارگاه کشوری تجمیع شد و کار ادامه یافت.
کریمیان ادامه داد: در حوزه نظارت بر اصناف طرح دیده بان سلامت اجرا شد و در بخش آموزش هم فراخوانی منتشر و فعالان فرهنگی و مردمی و اجتماعی با برگزاری جلسات توجیهی جهت آموزش مقابله با کرونا آماده شدند و هر محله توسط فعالان آن محله تحت پوشش قرار گرفت.
مسئول اجرایی ستاد مردمی مدافعان سلامت استان چهارمحال و بختیاری افزود: در واقع فعالیت های آموزش و نظارت بر اصناف به صورت محله به محله توسط داوطلبین توجیح شده صورت گرفت و برای کمک و یاری کادر درمان و بیماران نیز فراخوانی جهت ثبت نام داوطلبین منتشر گردید.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: با انتشار این فراخوان تعداد زیادی از داوطلبین خانم و آقا ثبت نام کردند که بعد از انجام مصاحبه و اموزش های لازم 45 خانم و 45 آقای داوطلب جهت همیاری با کادر درمان و بیماران راهی بیمارستان های کرونایی شهرکرد شدند.
وی خاطر نشان کرد: دربررسی های صورت گرفته مشخص شد که برای کاهش فشار کادر درمان و همچنین کمک به بیماران کرونایی بهتر است که بیمارستان هاجر شهرکرد را به عنوان پایلوت در بازه زمانی یک ماهه در نظر بگیریم و در صورت موفقیت طرح در کاهش روند گسترش این بیماری در بروجن و لردگان نیز کار آغاز شود که البته مراحل مقدماتی آن در حال انجام است.
کریمیان افزود: در بخش مواسات هم این قرارگاه ورود یافت و اولین مرحله کمک ها در فروردین ماه انجام شد. در ماه رمضان هم هر شب 1000 پرس غذا برای نیازمندان شناسایی شده طبخ شد و توسط فعالان محلات توزیع گردید. که البته با توجه به فعالیت دیگر مجموعه های فرهنگی و مردمی در توزیع ارزاق و بسته های معیشتی برای جلوگیری از موازی کاری ما تصمیم گرفتیم که در فعالیت های دیگر ورود یابیم.
این فعال فرهنگی ادامه داد: از جمله سایر برنامههای این قرارگاه جذب مشاور برای ارائه خدمات روانشناسی و ایجاد آرامش در بیماران کرونائی، سازماندهی گروههای مطالبهگری برای احصای مشکلات و ارائه راهکار، جذب نیروی جهادی است که ناگفته نماند فعالیت قرارگاه با اتمام کرونا و ریشه کنی آن به پایان نمی رسد و می توان گفت کرونا موجب شد تا بیش از گذشته از ظرفیت های مردمی و فرهنگی در محلات و مناطق بهره برد. ما به خاطر کرونا نیامدیم ما با کرونا آمدیم و این حرکت مردم محور را شروع و ادامه خواهیم داد.