
حسنی دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی استان زنجان با اشاره به اهمیت این دوره به حلقه وصل گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص پیشگیری کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی و همچنین تأکید معظم له در دیدار 19 آبان 95 مبنی بر پیوست اجتماعی فعالیت های فرهنگی؛ یکی از مهمترین اهداف این دوره، شناسایی خانواده های مناطق پر آسیب حاشیه شهر زنجان و ارائه خدمات مربوط به آنها می باشد.
وی هدف دیگر این عملیات را ساماندهی به مجموعه های فعال در حوزه حاشیه شهر برشمرد و بیان داشت: مجموعه های مختلفی در حوزه خدمات فرهنگی و اجتماعی از جمله آموزش خانواده، اعتیاد، ورزش، اشتغال و کارآفرینی حاشیه شهر فعالیت می نمایند که برای ساماندهی و ایجاد وحدت رویه و جلوگیری از موازی کاری، قرارگاه سیدالشهدا(ع) تشکیل و بعد از انعقاد تفاهم نامه با وزارت کشور برنامه های قرارگاه تحول اجتماعی بنیاد پیگیری شد.
حسنی ضمن تأکید بر اهمیت همیاری خانواده تصریح کرد: همیاری خانواده نوعی مددکاری اجتماعی است که ریشه در فرهنگ اسلامی دارد. همیاران خانواده که به صورت داوطلبانه از بین طلاب و دانشجویان گزینش شده اند با کسب مهارتها و دانش لازم و ایفای نقش طبیب دوار در برقراری ارتباط مستقیم مستمر و دلسوزانه با خانوادههای آسیب دیده یا در معرض آسیب می کوشند تا به طور مستقیم و غیر مستقیم در حل مشکلات و کاهش آلام خانواده ها تاثیر گذار باشند.
دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی استان زنجان با تأکید بر همکاری خوب نهادهای دولتی ادامه داد: خوشبختانه مدیران نهادهای مربوط به موضوعات فرهنگی و اجتماعی از جمله؛ کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، اوقاف و امور خیریه، معاونت اجتماعی سپاه پاسداران و حوزه های علمیه همکاری های خیلی خوبی در این زمینه داشته اند.
گفتنی است این دوره آموزشی طی دو روز با حضور حجت الاسلام جواد توحیدی منش مسئول پایگاه فرهنگی خانواده، نوروزی مسئول آموزش و دکتر فرهنگ مسئول ایده پردازی قرارگاه تحول اجتماعی بنیاد خاتم الاوصیاء(عج) برگزار شد.