حلقه وصل: همزمان با آغاز اعیاد شعبانیه، نشست خبری تشریح برنامههای دهه مهدویت،عصر روز گذشته 15 اسفندماه در مرکز تخصصی نماز در قم برگزار شد.
حجت الاسلام محمد اسدی قائم مقام مرکز تخصصی مهدویت در این نشست، با بیان اینکه برنامههای آخرین دهه مهدویت قرن را از نیمه شعبان گذشته شروع کردیم، گفت: در راستای کیفیسازی فعالیتهای دهه مهدویت، برای هر کدام از سازمانها، موسسات و مجموعههای مختلف مانند صداوسیما، سازمان اوقاف، حوزههای علمیه، موسسات مهدوی و ... بستهای از برنامه پیشنهادی را ارسال کردیم تا برنامهها، به شکل مطلوبتری نسبت به قبل، انجام شود.
پویش جشن تکلیف دانشآموزی، برنامه دیگری بود که دبیر ستاد هماهنگی فعالیتهای دهه مهدویت از آن خبر داد و گفت: پویش جشن نهم (همزمان با نهم ربیع، ویژه دختران) و جشن پانزدهم (همزمان با نیمه شعبان، ویژه پسران)، با همکاری مرکز تخصصی مهدویت، ستاد اقامه نماز، وزارت آموزش پرورش برگزار خواهد شد.
اسدی گفت: در ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی، بالغ بر ۵۰ موسسه، سازمان و وزارتخانه، کارگروههای مختلفی چون: تبلیغ، هنر، فضای مجازی و ... را برگزار و مدیریت می کنند.
همچنین در این نشست حجت الاسلام محمدرضا نصوری معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت، به برنامههای متعدد مرکز تخصصی مهدویت برای جشنهای نیمه شعبان ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: این مرکز جهت حمایت محتوایی از فعالیت های تبلیغی، با همکاری معاونت تبلیغ حوزههای علمیه و شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، بستهای را برای ائمه جمعه و جماعات و نیز مبلّغین سراسر کشور فرستاد تا با استفاده از این محتواها، به کیفیت فعالیتها در دهه مهدویت، افزوده شود.
احیای شب نیمه شعبان، از برنامههای دیگری بود که حجت الاسلام نصوری به آن اشاره نمود و افزود: مقرّر گردیده تا در مساجد و بقاع متبرکه شاخص همه استانها، در ساعت ۲۳ شب نیمه شعبان، مراسم احیا به صورت همزمان، برگزار گردد.
وی افزود: برگزاری نشستهای مجازی در حوزههای علمیه و دانشگاهها، برنامههایی در سطح بینالملل با مشارکت مجمع تقریب مذاهب اسلامی، جامعهالمصطفی(ص)، مجمع جهانی اهلبیت (ع) و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) به زبانهای اردو، چینی، فرانسه، عربی و انگلیسی، برگزاری مسابقه کتابخوانی با محوریّت کتاب نگین آفرینش که به زبانهای اردو، تاجیکی، انگلیسی، عربی، اسپانیولی و فرانسه ترجمه شده و جوایز آن توسط آستان قدس رضوی تامین خواهد شد، تولید و توزیع سه بروشور ویژه جهت معرفی امام زمان (عج) از نگاه نهجالبلاغه، از جمله برنامههای دیگر دهه مهدویت امسال خواهد بود.
نصوری با تاکید بر ضرورت و لزوم فعالیت های رسانهای در حوزه مهدویت، از ضبط و آمادهسازی مجموعه کلیپهای معارفی خبر داد و گفت: این کار با همکاری طلاب بومی جامعه المصطفی (ص) به زبانهای انگلیسی، سواحیلی، آفریقائی، عربی، اردو و فلیپینی در حال انجام میباشد.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت برگزاری نزدیک به ۵۰۰ دورهی تخصصی را با حضور ۱۰۰ استاد، از جمله اقدامات مرکز تخصصی مهدویت تاکنون دانست و اظهار کرد: در طول ۲۰ سال فعالیت مرکز تخصصی مهدویت، حدود ۵۰۰ هزار اعزام تبلیغی داشتهایم که بیشتر آن در ایران بوده است.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت در پایان گفت: رصد جریانهای انحرافی که به تخریب چهرهی مبارک امام زمان (عج) میپردازند، دیگر فعالیت مرکز تخصصی مهدویت است که امیدواریم با انتشار ماهانه نشریه دیجیتالی «رصد»، به روشنگری در حوزه مهدویت منجر گردد.