
به گزارش حلقه وصل، پرورش اسب را از چند جنبه میتوان قابل توجه دانست، حمل و نقل و جابجایی در مناطق کوهستانی و جنگلی، تولید هیبریدهای مورد نیاز (قاطر،یابو)، بهره گیری برای تفریح و ورزش و پر کردن اوغات فراغت و ایجاد سلامتی و نشاط در جامعه. همچنین برای تولید فرآورده های بیولوژیک و تامین ارز با توجه به صادرات آن نیز از اسب بهره میگیرند.
بخش پرورش اسب هم اکنون بصورت صنعتی در آمده است که سهم قابل توجهی از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص داده و سرمایه کلانی در این بخش در گردش است.
دوره مهندسی فناوری دامپروری- پرورش اسب، از سری دورههای آموزشی کارشناسی ناپیوسته علمیکاربردی با هدف تربیت نیروی انسانی کارآزموده به منظور بهبود بهره وری و مدیریت در مراکز پرورش اسب طراحی شد تا امکان رشد و توسعه این بخش از صنعت دامپروری کشور بیش از پیش فراهم آید.
* قابلیتها و توانمندیهای فنی دانش آموختگان
مدیریت واحدهای پرورش اسب، نظارت بر امور بهداشتی در واحد پرورش اسب، مدیریت اصلاح نژاد و تلاقی در واحدهای پرورش اسب، تربیت سوار و اسب و انجام امور مربوط به نعل بندی اسب از توانمندیهایی است که دانشآموختگان این رشته به آن دست مییابند.
* مشاغل قابل احراز
دانشآموخته این دوره میتواند مشاغلی مانند مدیر واحدهای پرورش اسب، کارشناس اصلاح نژاد و امور تلاقیها، تربیت کننده اسب و کارشناس نعل بندی طبی را احراز کند.