به گزارش حلقه وصل، بحران بی خانمانی در انگلیس در سالهای اخیر به معضلی لاینحل برای این کشور تبدیل شده که با سیاستهای نادرست دولت برای حل و فصل آن به مراتب تشدید شده است.
شمار بالای افراد و خانوادههای بی خانمان در لندن پایتخت انگلیس از جمله پیامدهای این بحران اجتماعی است. پایتخت انگلیس بالاترین نرخ افراد بی خانمان این کشور را در خود جای داده است. ۷۰ درصد بی خانمانهای انگلیس در لندن زندگی میکنند.
ایندیپندنت با استناد به نتایج یک پژوهش با اعلام رکورد بی سابقه بی خانمانی در انگلیس، از زندگی هزاران انگلیسی در اتومبیل و چادر در سراسر انگلیس خبر داد.
پژوهش اخیر دانشگاه هریوت وات با در نظر داشتن افزایش ۲ برابری خیابان خوابها در ۵ سال گذشته، اعلام کرد بیش از ۱۷۰ هزار فرد و خانواده انگلیسی در معرض بی خانمانی قرار دارند.
براساس این گزارش، بی خانمانی در انگلیس از سال ۲۰۱۲ تا پایان سال ۲۰۱۷ شاهد رشدی ۱۳ درصدی بوده است. ضمن اینکه ۱۷۰ هزار و ۸۰۰ خانوار در معرض تجربه شکل تشدید یافته بی خانمانی هستند. این در حالی است که شمار این افراد در سال ۲۰۱۲، حدود ۱۵۱ و ۶۰۰ نفر بوده است.
تعداد افراد بی خانمان زیر ۲۵ سال ۳۸ هزار و بالای ۶۵ سال ۴۲۰۰ نفر است.
یکی از راهکارهای دولت انگلیس برای مقابله با این بحران انتقال این افراد و خانوادهها به مناطق دیگری از انگلیس است. به گزارش گاردین حدود ۲۴ هزار خانواده بی خانمان به مناطق دیگری منتقل شدهاند. این میزان در ۲۰ سال اخیر در انگلیس بی سابقه بوده است.
طبق آمار رسمی دولت انگلیس، ۲۳۶۴۰ خانواده بی خانمان انگلیسی در سه ماهه دوم سال جاری به مناطقی خارج از محلهای اقامت خود منتقل شدند که بالاترین میزان در ۲۰ سال گذشته و بیش از ۲ برابر از میزان ۵ سال گذشته بوده است.
در پی انتشار تحقیقاتی مبنی بر افزایش ۲۴ درصدی مرگ و میر بی خانمانها در ۵ سال اخیر، نگرانیها در این مورد افزایش یافته است. براساس اعلام دفتر ملی آمار میزان مرگ و میر بی خانمانها از سال ۲۰۱۳ سالانه افزایش یافته است. این آمار از ۴۷۵ نفر در سال ۲۰۱۴ به ۵۹۷ نفر در سال گذشته رسید. نیمی از این افراد در سن حدود ۴۴ سالگی – میانه سن امید به زندگی افراد دارای مسکن دائم- جان خود را در اثر خودکشی به عنوان مهمترین عامل، آوردوز ناشی از مواد مخدر و نیز مشکلات ناشی از مصرف الکل از دست دادند.
بحران بی خانمانی در انگلیس از مواردی مانند کمبود مسکن و خدمات اجتماعی نشات میگیرد و ناتوانی دولت در حل این معضل به شکل روزافزونی بر وخامت این شرایط میافزاید.
منبع: میزان