به گزارش حلقه وصل، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی عصر امروز در جریان پخش برنامههای تبلیغاتی خود از شبکه صداوسیمای مرکز همدان با بیان اینکه بیش از ۸۰ هزار نفر از مردم به دلیل سوء مدیریت مسؤولان بر اثر بیماری کرونا فوت کردند اظهار کرد: بسیاری از کشورها با یک مدیریت اساسی توانستند از بروز بحران جلوگیری کنند.
وی افزود: درست است که صدا و سیما از برخی کشورها که شرایط بد دارند، سخن به میان میآورد ولی کشورهایی چون چین با جمعیت میلیاردی و تایوان توانستند بدون واکسن شرایط را مدیریت کنند.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه به دلیل مدیریت ضعیف کرونا نتوانستیم خدمت مردم برسم افزود: نکته کلیدی این است که به دلیل ساختارها و روشهایی که در یکصد سال اخیر باعث عدم توازن کشور شده و تبعیض را به وجود آورده، مشکلات بسیاری در نقاط مختلف شهرستانها خلق شده است.
وی با تأکید بر اینکه امروز کشور دچار تبعیض شده است تصریح کرد: مراکز صنعتی، رفاهی و دانشگاهی در مناطق خاصی مستقر شدند و سایر مناطق محروم هستند البته نباید فراموش کرد مناطق برخوردار نیز به طور کامل منتفع نیستند و در این مراکز پدیده حاشیهنشینی نیز وجود دارد.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه عدم توازن در نقاط مختلف پیامدهای شوم متفاوتی از جمله ایجاد فقر، گرانی زمین، ترافیک، مسائل محیط زیستی و ... شده و حتما آبادانی به دنبال نداشته است تصریح کرد: ما از یک عدم توازن جدی و تبعیض گسترده در کشور حرف میزنیم و معتقدیم که کشور نیاز به برنامه ریزی و اصلاح جدی دارد.
وی با بیان اینکه دولتها باید بدانند که بدون مردم نمیتوانند کار کنند ادامه داد: ما یک کشور درست کردیم با یک شهر تهران و در همه امور از جمله توزیع تسهیلات و امکانات، مراکز مختلف تهران را در اولویت قرار دادیم که البته باید متذکر شد، نه همه تهران بلکه تنها شمال شهر منتفع شده است.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینک تورم باعث شده که فقرا به طور مستمر به ثروتمندان مالیات میدهند خاطرنشان کرد: افراد اجارهنشین و دارای خانههای ارزان در مناطق حاشیهای هستند که مداوم با کاهش ارزش دارایی مواجه میشوند و هر چه به سمت مرزهای کشور میرویم شرایط بدتر میشود.
وی با اشاره به اینکه بیکاری و مسأله سربازی هم وجود دارد که باعث آسیبهای جدی احتماعی شده است گفت: افرادی که در نقاط دیگر زندگی میکند و به عنوان سرباز و یا دانشجو به شهر تهران میآیند، دیگر حاضر به بازگشت به موطن خود نیستند چراکه شاهد امکانات بهتر هستند و البته تهران نشینها هم وقتی اروپا را میبینند، تمایل پیدا میکنند آنجا زندگی کنند.
قاضیزادههاشمی با بیان اینکه مهاجرت نخبگان و نیروی کار از موطن خود باعث بروز مشکلات بسیاری میشود افزود: سربازی باعث میشود که خیلیها نتوانند به روال عادی زندگی خود ادامه دهند، به دلیل نرفتن به سربازی از انجام بسیاری از کارها منع میشوند و به همین دلیل نیروی مفید، توانایی و اثر خود را از دست میدهد.
وی درباره محدوده اختیارات مسؤولان محلی بیان کرد: وقتی افراد در شهرها و یا روستاها به مسؤولان محلی مراجعه میکنند باید در انتظار تعیین تکلیف مسؤولان استانی و شهرستانی بمانند و آنها نیز به دنبال استعلام از پایتخت باشند اما ما در «دولت سلام» بر اساس قانون اساسی اختیارات را به شهرستانها تفویض میکنیم تا مردم با مراجعه به مسؤولان شهرستانی به ویژه فرمانداران مشکلاتشان برطرف شود و فرمانداران باید پاسخگوی مردم باشند.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه اختیار توزیع و تخصیص بودجه شهرستانها را به فرمانداران تفویض میکنیم ادامه داد: ما مجموعه بودجه دستگاههای مختلف، را در اختیار فرماندار قرار میدهیم و برای نظارت بر آنها نیز از مردم کمک میگیریم.
وی تصریح کرد: ما به دنبال حاکم کردن مردم بر مدیران بر اساس قانون اساسی هستیم چراکه در حال حاضر مدیران ما بر مردم حاکم هستند و در همه بخشهای زندگی مردم دخالت دارند و زانوی آنها بر گلوی مردم است ما در «دولت سلام» میخواهیم مردم را حاکم کنیم.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر مسؤولان از جیب مردم برمیدارند و به جیب دولت میبرند ادامه داد: مسؤولان محلی توسط مردم انتخاب و به آنها پاسخگو خواهند بود، به عنوان نمونه نخبگان استان باید استاندار را تأیید کنند و اگر یک سوم مردم یک شهرستان، استان و ... از مدیری ناراضی باشند، آن مدیر عزل خواهد شد و این اتفاق از طریق یک سامانه رخ میدهد.
وی با بیان اینکه مدیران دولت باید بتواند مردم را از خود راضی نگاه دارند خاطرنشان کرد: مدیران کلی حقوق از مردم میگیرند و هرچه دارند مال مردم است و باید پاسخگو باشند و ما یک سازمانی درست کردیم که پاسخگومحور است.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ساختار متمرکز تهران را خرد و مستقیم به شهرستانها میدهیم گفت: در این صورت استاندار کارش نظارت، پیگیری امور از مرکز، معرفی مدیران و ... است.
وی با بیان اینکه همه ظرفیتهای شهرستانها را از نظر انسانی، طبیعی، شغلی استخراج کردیم اظهار کرد: میدانیم کدام شهرستان چه ظرفیتی دارد و سرمایهگذاری بر این اساس صورت میگیرد به طوری که گمرک مخصوص، اجازه دیپلماسی، آموزش عالی، شرکتهای دانشمحور و ... را به آنها خواهیم داد.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه هر منطقه اختیار شهرستانها به اندازه مرکز است افزود: البته به دلیل تبعات ظلم ۱۰۰ ساله، دولت مرکزی باید به برخی از مناطق توجه جدی داشته و نمیتواند رها کند به ویژه در مرزها که نیاز به سرمایهگذاری جدی دارد که تبعیض تاریخی برطرف شود.
وی با بیان اینکه «دولت سلام»، دولت همه مردم است تصریح کرد: جوانان با فکرهای نو آمادهاند که قانون اساسی و اهداف انقلاب محقق شود واز اقداماتی که مردم را دلزده کرده دوری و دست زیادهخواهان را کوتاه و حق مردم را بازستاند که تبعیض را میبینند.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه آنچه وظیفه اصلی دولت اسلامی است برقراری عدالت و بودن با مردم است ادامه داد: با از بین بردن، تبعیض، رانت و قبیلهگرایی مردم را حاکم بر امور خواهیم کرد و هر مدیر متخلف یا باید عذر بخواهد و در غیر این صورت جایش در دولت نیست.
وی با بیان اینکه استان همدان، استان تاریخ ساز و مهد تمدن ایران است خاطرنشان کرد: مادها مدنیت ایران را رقم زدند و تمدنهای بعدی پس از آنها تشکیل شده و آثار افکاری آن به سایر نقاط تسری یافته است.
قاضیزادههاشمی با بیان اینکه همدان مملو از امکانات گردشگری است گفت: همدان استان دانشگاهی، اثرگذار و علمی است و چهرههای بسیاری به کشور عرضه کرده و نقش موثر در اداره جمهوری اسلامی داشته است.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه نرخ بیکاری همدان در حال افزایش است اظهار کرد: حاشیهنشینی شهرها نیز روند صعودی دارد به طوری که از ۷ هزار نفر به ۷۰ هزار نفر رسیده است.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه سیر همدان، سیب زمینی و گردو رتبههای برتر کشور را دارند و در کشور بینظیر هستند افزود: همدان به جز غار علیصدر آثار گردشگری بسیاری دارد و کوههای آن میتوانند منشأ خیر و برکت بسیاری بوده و با ورزشهای زمستانی باعث رونق استان شوند.
وی با تأکید بر اینکه حوزه صنعت نیاز به توجه ویژه دارد تصریح کرد: پروژههای صنعتی نیمهکاره در استان وجود داردو با وجود ظرفیتها و بسترهای جذاب سرمایهگذاری هنوز در این حوزه اهداف مورد نظر محقق نشده است.
قاضیزاده هاشمی سپس به بررسی تک تک شهرستانهای استان همدان پرداخت و ادامه داد: مردم شهرستان اسدآباد کامیوندار هستند و باید برخی از موانع فعالیتهای آنها را برداشت، همچنین شرایط بیمارستانی این شهرستان را که یکی از دو بیمارستان آن تعطیل شده تغییر و تعداد تختهای بیمارستانی را افزایش داد.
وی همچنین شهرستان بهار را از جمله مراکز جدی، سیر، سیب زمینی و صنایع دستی دانست و خاطرنشان کرد: با ایجاد صنایع صنایع پاییندستی سیر میتوان در تولید این شهرستان ارزش فزوده و ثروت بیشتری ایجاد کرد و با تقویت مرکز تولید سفالگری در خاورمیانه نقش بزرگتری ایفا کرد.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اقتصاد شهرستان تویسرکان به گردو وابسته است گفت: همچنین این شهرستان قطب تولید مبل و منبتکاری است و ۵۰۰ کارگاه دارد که نیازمند تقویت است، باید برای راه های مواصلاتی آن تدبیر ویژه به کار برد، همچنین باید بیمارستان قائم(عج) را به سرانجام رساند.
وی با بیان اینکه شهرستان فامنین، یک منطقه ویژه اقتصادی دارد اظهار کرد: احداث این منطقه از سال ۱۳۸۹ آغاز شده و هنوز به اتمام نرسیده و باید عقب ماندگیهای این شهرستان را جبران کرد.
قاضیزادههاشمی به جاذبههای گردشگری شهرستان کبودراهنگ اشاره کرد و افزود: برای استفاده بهینه از این جاذبههای گردشگری فوقالعاده نیاز به ایجاد زیرساختهای بیشتری هستیم.
وی تأکید کرد: در شهرستان ملایر، با کمبود برق و افت ولتاژ مواجه هستیم بنابراین باید نیروگاه جدیدی ایجاد کنیم، همچنین در این شهرستان مشکل اعتیاد وجود دارد که باید برطرف شود و به صادرات کشمش آن توجه جدیتری داشته باشیم.
این کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: رزن قطب کشاورزی فعالی است و باید با برنامه ریزی وضعیت درآمدهای مردم افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در نهاوند که از برخی امکانات محروم است باید مسیر مواصلاتی اصلاح و ارتقا یابد گفت: همچنین در این شهرستان خدمات آموزشی باید بهبود یابد.
قاضیزادههاشمی با اشاره به اینکه همدان، مهد تمدن بوده اما پدیده حاشیهنشینی ۳۰ درصد شهر را گرفته اظهار کرد: باید برای توسعه کالبدی همدان فکری جدی کرد چراکه همدان دارای شخصیتهای برجستهای است و نیاز به نگاه جدیتر دارد.
وی با بیان اینکه اصلیترین ظرفیت همدان در حوزه گردشگری است افزود: با توجه به بافت تاریخی همدان، این شهر بیش از اصفهان و شیراز گردشگری خارجی میتواند جذب کند و باید برای این منظور هتلهای مناسب، کار تبلیغی مناسب انجام داد و به صنایع دستی این استان از جمله منبت، شهر سفال، تولید مبل کمک کرد تا در در عرصه جهانی خود را عرضه و رقابت کند.
کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: ما با انرژی جوانان، نگاه نو، شناخت جهان، پدیدهها و با نسل جوان نوخواسته به پا خواستهایم تا یک ایران جدید ایجاد کنیم تا حیط زیست بهتر برای تنفس داشته و به اوج قدرت مطلوب برسیم.