به گزارش حلقه وصل، در این مقاله مشخصاتی که تا به امروز از این هایپرکار منتشر شده است را بررسی می کنیم.
ابرخودروی ایتالیایی به کلوپ ۲۰۰۰ اسب بخاری ها یعنی جمع خودروهایی مثل لوتوس Evija (اِوایا)، ریماک C_two و پینین فارینا باتیستا می پیوندد. این ابرخودروی ایتالیایی Estrema Fulminea (ایستریما فولمینیا) نام دارد که به زبان ایتالیایی به معنی آذرخش شدید است. این اولین خودرویی است که کمپانی ایتالیایی تازه تأسیس ایستریما معرفی می کند. این کمپانی در سال ۲۰۲۰ توسط جیان فرانکو پیزوتو تأسیس شد و این شخص همان کسی است که در سال ۲۰۰۷ مؤسس و سرمایه گذار کمپانی فیسکر بود.
آن چه این ابرخودروی ایتالیایی را برجسته می کند تنها قدرت آن نیست، بلکه استفاده از پکیج باتری هیبرید در این هایپرکار تمام برقی باعث می شود این خودرو خاص باشد. همچنین ایستریما فولمینیا اولین ابرخودروی با قابلیت رانندگی قانونی در جاده و خیابان خواهد بود که از پک باتری جامد استفاده می کند که توسط کمپانی Avesta ساخته شده و خازن های فوق پیشرفته و بزرگ در آن به کار رفته است.
پکیج اولترا خازن در مدار این خودرو در نزدیکی محور جلو قرار می گیرد و بسته بزرگ باتری جامد این خودرو در پشت صندلی ها و جلوتر از محور عقب طراحی شده است. در نتیجه، این طراحی می بینیم که بسته باتری ۱۰۰ کیلووات ساعتی جامد در این خودرو تراکم یا دانسیته انرژی بی سابقه ۴۵۰ وات ساعت بر کیلوگرم را دارد و وزن این پک باتری کم تر از ۳۰۰ کیلوگرم است که این وزن کلی خودرو را به ۱۵۰۰ کیلوگرم می رساند. در این خودرو چهار پیشرانه برقی در هر چرخ داریم که در مجموع قدرت ۲۰۴۰ اسب بخاری را به این ابرخودروی ایتالیایی می دهند و این قدرت باعث می شود ایستریما فولمینیا در کم تر از ۱۰ ثانیه از صفر تا سرعت ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت را شتاب گیری کند.
با وجود قدرت بالا در این ابرخودروی ایتالیایی میزان پیمایش آن هم بسیار راضی کننده است. کمپانی ایستریما اعلام کرده که این خودرو با هر بار شارژ کامل توان پیمایش مسافت ۵۲۰ کیلومتر را براساس استاندارد WLTP را دارد که عددی بسیار راضی کننده است. البته باید دید در عمل یا حداقل در پرتوتایپ (نمونه اولیه) می توان این خصوصیات را دید یا نه. جزییات بیش تر از این ابرخودروی ایتالیایی به زودی و همزمان با رونمایی از این خودرو در موزه خودروی تورین اعلام می شود. تولید این هایپرکار در کارخانه ایستریما در مدونا انجام می گیرد و تنها ۶۱ دستگاه از آن تا آخر سال ۲۰۲۳ به مشتریان تحویل خواهد شد.
منبع:اسب بخار