سرویس حاشیه نگاری: جلال تجنگی، کارگردان درباره نمایش «ابوبکر محمدی، فاطمه محمدی» گفت: این نمایش درباره داستان زندگی زوج مسلمانی است که در تهران زندگی می کنند اما یکی از آنها شیعه و دیگری اهل سنت است. باید بگویم که حوادث این نمایش در زمان حال رقم می خورد و در واقع تفاوتهای قومی و مذهبی بخشی از موضوع آن است.
وی افزود: به نظرم لازم بود که در آثار نمایشی به این تفاوت های مذهبی و قومی پرداخته شود. به همین دلیل من هم در حد توان خودم و با زبان تئاتر به این موضوع پرداختم.
تجنگی عنوان کرد: سعی کردم در «ابوبکر محمدی، فاطمه محمدی» به گونه ای عمل کنم که به سوتفاهم ها دامن زده نشود، برهمین اساس نگاه ما در آن به گونه ای است که سعی کردیم موعظه ندهیم یا فکر نکنیم در حال ارایه یک مقاله هستیم. با این حال سعی کردیم که کشمکش و نظرات مختلف را در طول این نمایش به تصویر بکشیم اما به گونه ای که خروجی آن تامل برانگیز باشد.
این کارگردان ادامه داد: تفاوت های قومی و مذهبی در فضای امروز جامعه ما یک مقوله اجتماعی است و با توجه به اینکه در کشور ما در شناخت فرهنگی از اهل سنت یک نقص وجود دارد می خواستیم معرفتی نسبت به زندگی روزمره اهل سنت بدست آوریم البته تا جایی که این تفاوت ها باعث افتراق نشود.
وی در پایان یادآور شد: ما در این نمایش با زیست روزمره آدماه سروکار داریم و در واقع در کنار مقولات مذهبی به نحوه زندگی مسالمت آمیز افراد در کنار یکدیگر هم توجه می کنیم.
این نمایش از ۲۰ آبان تا ۲۶ آذرماه ساعت ۱۸ در تماشاخانه سنگلج به نشانی پایین تر از میدان حسن آباد، ضلع جنوبی پارک شهر، خیابان بهشت، تماشاخانه سنگلج به صحنه می رود.